Referenser

Vi brinner för att ha nöjda kunder och är väldigt måna om att förverkliga just din vision.
Det innebär att ett arbete, oavsett storlek aldrig är fulländat tills du som kund är helt nöjd.

”Ett kundvänligt och snabbt bemötande vid både offertförfrågan och därefter ett mycket väl utfört arbete med asfaltering av husets uppfart ger många nöjda kundpoäng”

Peter / Farsta

“Ett trevligt bemötande, snabb och proffsig leverans från offert till färdigt arbete. Vi blev mycket nöjda med resultatet!”

Mårten / Norrköping

“Jag är mycket nöjd med det arbete, asfaltering med kantsten.Trevligt, kunnigt och snabbt bemötande vid offertförfrågan. Arbetet utfördes som överenskommet till belåtenhet.”

Birgitta / Täby

“Det blev en markant skillnad från förut. Arbetet blev snabbt och proffsigt utfört. Allt har fungerat bra från första träffen till offert och utfört arbete.”

Lisbeth & Bernt / Södertälje
Trädgårdsinspiration 2

”Vi sökte runt efter olika entreprenörer att lägga vår gräsmatta. Efter tips från vänner tillika nöjda kunder kontaktade vi Anlägghemma & kunde inte vara mer nöjda. Ett proffsigt bemötande från första kontakten. Gräsmattan blev bättre än vad vi någonsin kunnat föreställa oss. Vi har redan tipsat vänner & bekanta om Anlägghemma”

Ricky / Bråviken
Stensättning

“Både kontakt samt utförande har hållit toppklass rakt igenom, och allt har präglats av professionalitet, effektivitet samt ett mycket trevligt bemötande. Vi är verkligen mer än nöjda med allt, och vi vill passa på att än en gång framföra vårt varmaste tack för allt!”

Fam Thulin / Norrtälje

”Anlägghemma asfalterade vår uppfart, satte kantsten och lade grus. Leveransen var snabb, prisvärd och av hög kvalitet. På mindre än en vecka var allting ordnat. Vi kommer att anlita Anlägghemma för vårt nästa projekt!”

Magnus & Hanna / Åby
Inspiration gräs

”Proffsigt bemötande från start till slutfört arbete”

Tony & Kristina / Nyköping

Ditt möte med oss är alltid  kostnadsfritt.

Vi på Anlägghemma hjälper dig med hela jobbet, från förarbete till färdigt resultat. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning där vi tillsammans med dig tar fram olika alternativ och lösningar på ditt kommande projekt.

Telefon: 010 – 160 06 22
E-post: info@anlagghemma.se

Produktrådgivning

En rådgivare kontaktar dig.
Vad vill du ha hjälp med?