Markarbeten

Vi utför alla typer av markarbeten

Anlägghemma hjälper dig med små och stora markarbeten. Vi börjar med att förstå dina önskemål, ger dig förslag på alternativ och tar sedan och projektleder arbetet.

De flesta av våra medarbetare har arbetat på stora bolag, är vana vid kvalitetssäkringsarbete och har flertalet fortbildningar. Du kan tryggt räkna med att vi utför arbetet med det stora företagets miljökrav och med det medelstora företagets lyhördhet.

Berätta för oss om ditt markarbete, inget är omöjligt.

BLI UPPRINGD KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

VARFÖR ANLITA ANLÄGGHEMMA?

När man äntligen tar tag i att anlägga sin drömträdgård, vill man slippa hantera olika typer av hantverksfirmor. Vi tar ansvar för ditt slutresultat, att tidsplan och ekonomi efterlevs och dina drömmar överträffas. Vi vill sätta en ny standard i branschen och har gemensamt mer än hundra års erfarenhet.

Oavsett om du vill ha ny asfalt eller är på jakt efter att skapa ett nytt rum i trädgården vill vi vara din bästa vän. Kontakta oss så hjälper vi dig framåt.

PERSONLIG KUNDKONTAKT

asfalt5

RÄTT PRIS

Markarbeten

RÄTT UTFÖRANDE

Obligatorisk bild från sidan

RÄTT KVALITET

Ditt möte med oss är alltid kostnadsfritt.

För rådgivning kan du kontakta oss via telefon, e-post eller via vårt kontaktformulär. Inget jobb är för litet eller för stort. Vårt löfte är att förverkliga dina önskemål och drömmar.

Telefon: 010 – 160 06 22
E-post: info@anlagghemma.se

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar en rådgivare dig inom kort.