Kontakta oss

Kundservice öppettider: 
Måndag – Torsdag 08.00 – 16.00

Telefon: 010 – 160 06 22
E-post: info@anlagghemma.se

Fyll i vad du vill ha hjälp med så kontaktar en rådgivare dig. 


  Beställningar

  Du kan göra din beställning direkt på anlägghemma.se. När du har gjort din beställning skickar vi en bekräftelse till din e-postadress som gäller som kvitto och är en garanti på att ordern har gått igenom. Det är viktigt att du uppger korrekt e-postadress. Har du gjort en beställning på anlägghemma.se och inte fått en orderbekräftelse från oss till din e-post så ta kontakt med vår kundtjänst.

  LEVERANS

  Vi beräknar att du ska ha dina produkter inom 3 – 10 arbetsdagar.
  Om produkten är en beställningsvara eller slut hos leverantören kan leveranstiden bli längre.

  Produkter

  På anlägghemma.se hittar du produkter till din utemiljö. Beskrivna färger utgör grundfärger för de olika produkterna. Produkterna är ett fotograferade och återgivningen av färgen kan därför avvika något mot verklig produkt. Pga. naturliga variationer i utgångsmaterialet kan färgskillnader förekomma vid olika tillverkningstillfällen. Vid läggning av melerade markstenar och plattor rekommenderar vi att man blandar produkter från flera pallar och plockar av produkterna uppifrån och ner, inte skift för skift, för bästa resultat.

  Reklamation & återköp

  Anlägghemma följer Konsumentköplagen och de rekommendationer som gäller för reklamationer. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar t ex inte fel som är orsakade av normalt slitage. Spara orderbekräftelse som kvitto på din vara. Kontakta kundtjänst per telefon eller e-post.

  Betalning

  Priserna är i svenska kronor och inkluderar moms. Vi erbjuder fakturabetalning, direktbetalning, kortbetalning och delbetalningsupplägg.

  Användarkonto

  Anlägghemma är nytänkande och tillhör den grupp e-handlare där du helt enkelt inte behöver registrera dig över huvud taget.
  Tiden när man behövde gå igenom en tidskrävande registreringsprocess och hålla reda på krångliga lösenord är äntligen förbi.

  Teknisk support

  Är det något som krånglar med hemsidan eller hittar du inte vad du söker, kontakta oss.

  Telefon: 010 – 160 06 22
  E-post: info@anlagghemma.se