Kontakta oss

Vi är ledande på att hjälpa privatpersoner med trädgårdsprojekt och markarbeten. Trygghet och kvalité är en självklarhet. Du ska ha alltid ha en projektledare att vända dig till. Vi vill förenkla dina drömmar och se till så att du alltid bara behöver vända dig till ett företag.

Kundservice öppettider: 
Måndag – Torsdag 08.00 – 16.00

Telefon: 010 – 160 06 22
E-post: info@anlagghemma.se

Fyll i vad du vill ha hjälp med så kontaktar en rådgivare dig. 


Beställningar

Du kan göra din beställning direkt på anlägghemma.se. När du har gjort din beställning skickar vi en bekräftelse till din e-postadress som gäller som kvitto och är en garanti på att ordern har gått igenom. Det är viktigt att du uppger korrekt e-postadress. Har du gjort en beställning på anlägghemma.se och inte fått en orderbekräftelse från oss till din e-post så ta kontakt med vår kundtjänst.

LEVERANS

Vi beräknar att du ska ha dina produkter inom 3 – 10 arbetsdagar. Om produkten är en beställningsvara eller slut hos leverantören kan leveranstiden bli längre. Vid köp av en tjänst bokas arbetet in inom 3 – 5 arbetsdagar och utförandet sker normalt inom 2-4 veckor.

Produkter

På anlägghemma.se hittar du produkter till din utemiljö. Beskrivna färger utgör grundfärger för de olika produkterna. Produkterna är ett fotograferade och återgivningen av färgen kan därför avvika något mot verklig produkt. Pga. naturliga variationer i utgångsmaterialet kan färgskillnader förekomma vid olika tillverkningstillfällen. Vid läggning av melerade markstenar och plattor rekommenderar vi att man blandar produkter från flera pallar och plockar av produkterna uppifrån och ner, inte skift för skift, för bästa resultat.

Tjänster

Vi på Anlägghemma vill göra din vardag enklare. På anlägghemma.se kan du köpa tjänsten direkt på vår hemsida. För att tjänsten ska kunna utföras förutsätter vi full framkomlighet för våra arbetsfordon och maskiner, lägsta höjd 4,5 meter.

Reklamation & återköp

Anlägghemma följer Konsumentköplagen och de rekommendationer som gäller för reklamationer. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar t ex inte fel som är orsakade av normalt slitage. Spara orderbekräftelse som kvitto på din vara. Kontakta kundtjänst per telefon eller e-post.

Betalning

Priserna är i svenska kronor och inkluderar moms. Vi erbjuder fakturabetalning, direktbetalning, kortbetalning och delbetalningsupplägg.

Användarkonto

Anlägghemma är nytänkande och tillhör den grupp e-handlare där du helt enkelt inte behöver registrera dig över huvud taget. Tiden när man behövde gå igenom en tidskrävande registreringsprocess och hålla reda på krångliga lösenord är äntligen förbi.

Teknisk support

Är det något som krånglar med hemsidan eller hittar du inte vad du söker, kontakta oss.

Telefon: 010 – 160 06 22
E-post: info@anlagghemma.se