Kontakta oss

Vi är ledande på att hjälpa privatpersoner med trädgårdsprojekt och markarbeten. Trygghet och kvalité är en självklarhet. Du ska ha alltid ha en projektledare att vända dig till. Vi vill förenkla dina drömmar och se till så att du alltid bara behöver vända dig till ett företag.

Telefon: 010 – 160 06 22
E-post: info@anlagghemma.se

Kundservice öppettider: 
Måndag – Torsdag 08.00 – 12.00

Ditt möte med oss är alltid kostnadsfritt.
En rådgivare kontaktar dig, v
ad vill du ha hjälp med?


Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Vi beräknar att du ska ha dina produkter inom 3 – 5 arbetsdagar. Om produkten är en beställningsvara eller slut hos leverantören kan leveranstiden bli längre.

Vid köp av en tjänst bokas arbetet in inom 3 – 5 arbetsdagar och utförandet sker normalt inom 2-4 veckor.

Jag vill ångra mitt köp, hur gör jag?

Kontakta kundtjänst så hjälper de till med ditt återköp, skicka inte paketet mot postförskott eller efterkrav. Vid returleverans är det kunden som ansvarar för godset.

Hur gör jag en beställning?

Så här handlar du produkter hos oss:

 1. Välj de produkter som du önskar, lägg dessa i din varukorg.
 2. Gå sedan till kassan och välj det betalningsalternativ som passar dig bäst.
 3. En bekräftelse skickas ut till den e-postadress som du har angivit vid köpet. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Så här handlar du tjänster hos oss:

 1. Välj den tjänst som du önskar.
 2. Fyll i de efterfrågade uppgifterna, du får ett uppskattat pris direkt på hemsidan.
 3. För att få en offert måste du ladda upp bilder på den ytan du vill ha omgjord.
 4. En offert skickas ut till den e-postadress som du har angivit. Om du godkänner offerten klicka på den medföljande länken så kommer du tillbaka till anlägghemma.se.
 5. I kassan väljer du det betalningsalternativ som passar dig bäst.
 6. En bekräftelse skickas ut till den e-postadress som du har angivit.
  Inom 2–5 dagar blir du kontaktad av vår projektledare för att planera in datum för utförandet.

Anlägghemma ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år).

Beställningar

Du kan göra din beställning direkt på anlägghemma.se. När du har gjort din beställning skickar vi en bekräftelse till din e-postadress som gäller som kvitto och är en garanti på att ordern har gått igenom. Det är viktigt att du uppger korrekt e-postadress. Har du gjort en beställning på anlägghemma.se och inte fått en orderbekräftelse från oss till din e-post så ta kontakt med vår kundtjänst. Om du är ny kund och vill veta mer i detalj hur ett köp går till kan du läsa mer under köpvillkor.

LEVERANS

Vi beräknar att du ska ha dina produkter inom 3 – 5 arbetsdagar. Om produkten är en beställningsvara eller slut hos leverantören kan leveranstiden bli längre.

Vid köp av en tjänst bokas arbetet in inom 3 – 5 arbetsdagar och utförandet sker normalt inom 2-4 veckor.

Produkter

På anlägghemma.se hittar du produkter till din utemiljö. Beskrivna färger utgör grundfärger för de olika produkterna. Produkterna är ett fotograferade och återgivningen av färgen kan därför avvika något mot verklig produkt. Pga. naturliga variationer i utgångsmaterialet kan färgskillnader förekomma vid olika tillverkningstillfällen. Vid läggning av melerade markstenar och plattor rekommenderar vi att man blandar produkter från flera pallar och plockar av produkterna uppifrån och ner, inte skift för skift, för bästa resultat.

Tjänster

Vi på Anlägghemma vill göra din vardag enklare. På anlägghemma.se kan du köpa tjänsten direkt på vår hemsida. För att tjänsten ska kunna utföras förutsätter vi full framkomlighet för våra arbetsfordon och maskiner, lägsta höjd 4,5 meter.

Reklamation & återköp

Anlägghemma följer Konsumentköplagen och de rekommendationer som gäller för reklamationer. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar t ex inte fel som är orsakade av normalt slitage. Spara orderbekräftelse som kvitto på din vara. Kontakta kundtjänst per telefon eller e-post.

Betalning

Priserna är i svenska kronor och inkluderar moms.

Vi erbjuder fakturabetalning, direktbetalning, kortbetalning och delbetalningsupplägg genom SVEA checkout.

Användarkonto

Anlägghemma är nytänkande och tillhör den grupp e-handlare där du helt enkelt inte behöver registrera dig över huvud taget. Tiden när man behövde gå igenom en tidskrävande registreringsprocess och hålla reda på krångliga lösenord är äntligen förbi.

Teknisk support

Är det något som krånglar med hemsidan eller hittar du inte vad du söker, kontakta oss.
Telefon: 010-160 06 22 (09.00-17.00)

Om anlägghemma

Vi på Anlägghemma har många års erfarenhet från mark- och asfaltsbranschen. Som tidigare entreprenörer på ett av Nordens största bygg- och fastighetsföretag har vi insett hur köpbeteendet hos privata konsumenter förändrats med åren.

Den tekniska utvecklingen går så pass snabbt att konsumenters vana, nyfikenhet och efterfrågan kommer att kräva att detaljhandeln erbjuder olika typer av shoppinglösningar. Idag vill konsumenten handla på sina villkor vilket ger dem mer inflytande att påverka köpprocessen.

I en ökad konkurrens innebär det att detaljisten måste finnas där konsumenten är.