Trädgårdsguider

Asfaltera garageuppfarten

Innan en asfaltering sker oftast ett förarbete för att uppnå det slutresultat som man förväntar sig. Här beskriver vi de olika stegen till en lyckad asfaltering.

Läs mer
corrpaving

Så lägger du marksten och plattor

Att lägga plattor eller marksten själv är inte speciellt svårt, men kan vara tungt och tidskrävande. Rätt redskap och material i kombination med planering är en förutsättning.

Läs mer
Obligatorisk bild från sidan

Välj rätt grus

Grus används som ett samlingsord för många oilka storlekar av både berg- och stenprodukter. Här får du hjälp att välja rätt sort till dina kommande projekt.

Läs mer
Grus

Gräva för din pool

Är poolbygge ditt kommande drömprojekt? Här beskriver vi kortfattat hur det kan bli verklighet – från planering till utförande.

Läs mer

Anlägga färdig gräsmatta

Alla drömmer vi om en grön och härlig gräsmatta i trädgården. Här följer en enkel guide för att uppnå bästa resultat vid anläggning av din nya färdiga gräsmatta.

Läs mer
Inspiration gräs

Gabioner i trädgården

Idag kan du enkelt utforma och för ögat få en vacker gabionmur i din trädgårdsmiljö. Helt fristående alternativt som stödmur.

Läs mer
Gabioner

Dränering av din husgrund

En av dom absolut viktigaste sakerna för att ditt hus ska vara välmående är att investera och ha en väl fungerande dränering.

Läs mer
Dränering

Kantsten ramar in trädgården

En kantsten av granit eller betong är inte bara dekorativt utan fungerar också som en tydlig avgränsning i trädgården. Här visar vi olika typer av sättning.

Läs mer
Kantsten granit