asfaltera garageuppfart

Asfaltera garageuppfarten
– Vi hjälper dig!

Drömmer du om en lättskött och billig uppfart med lång livlängd så är asfaltering ditt bästa alternativ.

Att asfaltera innebär att du kan behöva ta ställning till ytstorlek, fundera på underlag och ta ställning till om du exempelvis vill komplettera med en mur eller kantsten. Anlägghemma är specialister på att asfaltera tomter och skapa det fina utseende som imponerar på grannar.

Vill du lära dig mer om asfaltering?
I vår guide hittar du värdefulla tips kring förarbete och läggning.

BLI UPPRINGD KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

VARFÖR ANLITA ANLÄGGHEMMA?

När man äntligen tar tag i att belägga sin uppfart med asfalt, vill man slippa hantera olika typer av hantverksfirmor. Vi tar ansvar för ditt slutresultat, att tidsplan och ekonomi efterlevs och dina drömmar överträffas. Vi vill sätta en ny standard i branschen och har gemensamt mer än hundra års erfarenhet.

Oavsett om du vill ha ny asfalt eller är på jakt efter att skapa ett nytt rum i trädgården vill vi vara din bästa vän. Kontakta oss så hjälper vi dig framåt.

PERSONLIG KUNDKONTAKT

asfalt5

RÄTT PRIS

corrpaving

RÄTT UTFÖRANDE

asfalt8

RÄTT KVALITET

VAD INGÅR I TJÄNSTEN?

Priset varierar beroende på hur de befintliga förutsättningarna ser ut. I vårt pris ingår förarbeten såsom rivningsarbete, bortforsling av rivet material, nytt underlag förberett för asfalt och asfaltering med 40mm asfalt.

RIVNINGSARBETE

BORTFORSLING AV MATERIAL

NYTT UNDERLAG

40 MM ASFALT

Ditt möte med oss är alltid  kostnadsfritt.

För rådgivning kan du kontakta oss via telefon, e-post eller via vårt kontaktformulär. Inget jobb är för litet eller för stort. Vårt löfte är att förverkliga dina önskemål och drömmar.

Telefon: 010 – 160 06 22
E-post: info@anlagghemma.se

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar en rådgivare dig inom kort.